Peugeot Výhodné balení 8 ks zásobníků s pepři ZANZIBAR

Peugeot Výhodné balení 8 ks zásobníků s pepři ZANZIBAR

Cena: 1329.00 CK

Díky ucelené kolekci vzácných exotických pepřů v jednom balení si nyní můžete vychutnat všech 8 příjemně štiplavých pepřů ještě výhodněji. Mlýnek ZANZIBAR je ojedinělý koncept vytvořený pepřovým expertem Gérardem Vivesem, který je světově uznávaný odborník. Jeho misí jsou expedice jejichž cílem je najít nové odrůdy pepře a představit je nejen šéfkuchařům, ale i domácnostem. Jednotlivé zásobníky s pepřem snadno nasadíte na mlýnek a vyberete si tak podle své chuti rovnou u stolu. Náš tip: obsah zásobníku můžete použít jako náplň do jakéhokoliv mlýnku na pepř Peugeot. Červený pepř Kampot z Kambodži Červený pepř se v Kampotu nepěstoval do doby, než se objevil Gérard Vives. Se stejným zájmem o kvalitu a respektování přírody, které ho vedly k oživení regionální výroby černého pepře, zavedl Farmlink, výzvu k vytvoření přísně přírodního procesu, který umožní zralému pepři uchovat si krásnou červenou barvu i po sušení. V průběhu času pěstitelé vynalezli postup, který se rozšířil v celém regionu, k potěšení každého gurmána. Tipy a použití v gastronomii Je výborný k ochucení kuřat, drůbeže, bílého masa, vepřového kolena, jehněčího masa, teplých salátů a ančoviček. Lze ho také použít jako alternativu černého pepře zejména k červeným masům nebo tučným rybám. O chuti Červeno-hnědý pepř je velmi silný a pálivý. Tento okouzlující a elegantní pepř má nádech pečeného chleba a těstovin, citrusového ovoce, koření a ananasu. Černý pepř Kampot z Kambodži Pepř z kambodžské provincie Kampot si získal svou vynikající pověst ještě dříve, než Kambodžu ovládli Rudí khmerové a v zemi bylo obchodování téměř zastaveno. V roce 2004 se jeden Francouz rozhodl sdružit farmáře s několika pepřovými plantážemi v rámci projektu Farmlink s cílem oživit výrobu v regionu. Na základě doporučení Gérarda Vives se rozhodl zaměřit se na vysoce kvalitní provoz s několika procesy třídění: na rostlinách, po sklizni, před sušením a po sušení. Podle rad odborníků změnil pracovní postupypěstitelů a výsledkem bylo, že některé plantáže provincie dosáhly výjimečné úrovně kvality. Pěstitelé nepoužívají žádné pesticidy ani chemická hnojiva. Celý proces je přírodní. Jako hnojivo se používá směs odpadu z rýžových polí a rostlin. Pravidelně se přidává nová půda a zalévá se ručně. Tipy a použití Je vhodný k červenému masu, pomalu vařeným pokrmům, studeným pokrmům, tučnějším rybám (makrela, sardinky, ančovičky, tuňák, úhoř, atd.). Tento pepř je rovněž vynikající na ochucení tmavých omáček, rajčatových omáček, marinád nebo pizzy. Doporučujeme ho i na ochucení zeleniny (červené zelí, čočka, cizrna), jemných bílých sýrů a některých druhů ovoce (jahody, třešně, fíky a meloun). Lze jej také použít do čokoládových dezertů. O chuti Pepř se sladkým, opojným, a mírně květinovým nádechem. V ústech vyvolává dojem marshmallow, zatímco chuť postupně nabývá na intenzitě. Pepř Vinh Dinh z Vietnamu Tento pepř se sklízí na konci roku ze stromů, které volně rostou na masivu indočínského poloostrova.Název „stromový“ získal…

Peugeot Výhodné balení 8 ks zásobníků s pepři ZANZIBAR eshop >>



Další zboží: